Kampanja avattu virallisesti!

Kokoomuksen eduskuntavaaliehdokas 2023

Kokoomus, Eduskuntavaalit 2023

Kampanja avattu virallisesti!


Eilen lauantaina 19.11. Seinäjoen Torikeskuksessa pidettiin vaalikampanjani virallinen avaus. Kiitos kaikille paikalla olleille! Oli hienoa nähdä teidät ihan jokainen. Syksyn flunssa-aalto piti monia poissa tilaisuudessa, mutta kiitos kannustavista viesteistänne sairastuviltanne!

 

Iso kiitos tilaisuuden ohjelman suorittajille. Upea Susanna Isotalo Seinäjoen Tanssiakatemian upean De DansEnsemble-ryhmän esitys Les Misérables oli todella kaunista katsottavaa. Upeaääninen Antti Railio duona JC:n kanssa ei puheita kaipaa - ääni kertoo kaiken! Ja sympaattinen taistelija, aivan uskomattoman oman tarinansa tahdonvoimasta, pärjäämisen halusta ja hyvinvointiyhteiskunnan yhteistyöstä kertoi Pekka Hyysalo. Kiitos!


Kiitos myös omalle isolle tukiporukalleni kampanjapäällikkö Niinan johdolla. Teidän kiittämiseen ei löydy sanoja. Kun itse saa nähdä ja kokea sen, mitä innostuneet ja taitavat hyvät ihmiset ovat valmiita tekemään minun puolestani, se on jotain niin koskettavaa. Nöyrä kiitokseni jokaiselle.


Tästä alkaa se 134 päivän matka kohti 2. huhtikuuta.

 

Kuten totesin, pyydän luottamustanne, avaudun arvioitavaksenne ja kutsun mukaan tälle mielenkiintoiselle matkalle. Tältä sivulta löydät linkin ilmoittautua mukaan ja suorat yhteystiedot minulle ja Niinalle. Tule mukaan, ilman sinua tämä ei onnistu.


Pidetään yhteyttä!


Mukavaa marraskuun jatkoa, Jyrki

 

Liity mukaan kampanjaan täällä!

Lähde mukaan kampanjaan!

 

Tarvitsen apuasi, jotta voin olla mukana turvaamassa Suomen tulevaisuutta. Miten vain voitkin auttaa, olet tervetullut mukaan luomaan toivoa tulevaan!

Liity mukaan ›

Lähde mukaan Jyrki Mäkysen vaalikampanjaan

 

Kerro se meille ›

 

Voit anonyymisti ilmaista meille huolesi ja me lupaamme tehdä asialle jotain.

Tilaa Jyrkin kampanjakirje

Kuukausittaisesta kampanjakirjeestä kuulet tulevat tapahtumat & kampanjan ajankohtaiset kuulumiset.

Tilaa tästä ›