Tukijat

Kokoomuksen eduskuntavaaliehdokas 2023

87

Eduskuntavaaliehdokas 2023

Kokoomus, Eduskuntavaalit 2023

 
Raimo Sarajärvi

Yrittäjä

 

"Jyrki tuntee ja ymmärtää yrittäjyyden ja yksityisen sektorin työpaikkojen merkityksellisyyden alueen kehitykselle ja hyvinvoinnille."

 

Veikko Koivisto

Yrittäjä

 

"Yrittäjillä on yleensä arkijärkeä ja talousosaamista. Niitä molempia tarvitaan tämän maan ohjaksissa ja varsinkin tulevaisuudessa. Jyrkin hyvin tuntien jo pitkän ajan, hänellä on niitä molempia. Eduskunnassa tarvitaan Jyrkiä ja Kokoomusta.

 

Katja Rajala

Yrittäjä & Suomen Yrittäjänaisten pj.

 

"Jyrki on kokenyut yrittäjä ja yhteiskuntavaikuttaja. Hän on kantanut jo vuosia vastuuta yhteisistä asioista eri tehtävissä ja ymmärtää talouden lainalaisuudet. Olen oppinut tuntemaan hänet ihmisenä, joka hoitaa asiat tavoitteellisesti ja sitoutuen siihen mihin ryhtyy."

 
Päivi Nikkarikoski

KM, luokanopettaja evp

 

"Jyrkillä on selkeä näkemys ja ymmärrys opetuksen ja koulutuksen tärkeydestä hyvinvointiyhteiskunnan turvaajana nyt ja tulevaisuudessa.
Jyrki on vastuunkantaja. Jyrkin laajat valtakunnalliset yhteistyöverkostot luovat
hyvän perustan tehdä työtä myös alueemme hyväksi."

 

Jarkko Panu

Yrittäjä

 

"Eduskuntavaalit lähestyvät ja talousosaamiselle on tarvetta Arkadianmäellä. Siksi Jyrki on minulle selkeä valinta."

 

Keijo Tauriainen

Hallintojohtaja & Yrittäjä

 

"Jyrki on vakaa kuin peruskallio. Puhe on aina punnittua. Jyrki osaa myös kuunnella ja se on sellainen taito, jota erityisesti arvostan hänessä. Suomi tarvitsee nyt kokenutta osaajaa laittamaan Suomen takaisin raiteelleen."

Niina Koskipalo

kaupunkikeskustan kehittäjä

 

"Jyrki on suoraselkäinen ja luotettava tekijä, jonka talousosaamiselle on todellinen tarve. Pitkän linjan yrittäjänä ymmärtää yritysten merkityksen suomalaisen hyvinvointiyhteiskunnan mahdollistajana. Kovan luokan talousosaajan lisäksi Jyrki on myös äärimmäisen empaattinen ihminen, joka arvostaa jokaisen ihmisen näkemyksiä".

Tanja Mäkynen

sairaanhoitaja YAMK

 

"Jyrkin rinnalla 32 vuotta kulkeneena voin todeta Jyrkin olevan sitkein ja määrätietoisin ihminen, jonka tunnen. Minulle Jyrki on vahva rinnalla kulkija, empaattinen ja lämmin kumppani. Perhe ja lapset, ovat meille molemmille elämän perusta ja voimavara. Vastuullisuus ja ahkeruus ovat niitä ominaisuuksia, joita haluamme jälkipolville siirtää."

Jyrki Jääskeläinen

yrittäjä

 

"Yli 30:n vuoden ystävyys. Jyrki pitää sen, minkä lupaa ja ottaa aina huomioon muut ihmiset. Omaa vahvan tietämyksen taloudesta ja tuntee erityisen hyvin yrittäjäkentän."

Sari Nisula

yrittäjä

 

"Tuen Jyrkin valintaa, koska järkevälle talousosaamiselle on nyt
tarvetta".

Heikki Kangas

ekonomi

 

"Jyrki pystyy monipuolisen ja pitkäaikaisen kokemuksensa kautta tuomaan uskottavuutta julkisen talouden hoitoon. Hänen tyylinsä on rakentaa - ei hajottaa.  Tämä mahdollistaa tavoitteissa onnistumisen."

Anu Luukko

yrittäjä

 

"Tässä maailmantilanteessa on tärkeää huolehtia yrittäjyyden edellytyksistä. Jyrkillä on pitkä kokemus ja näkemys yrittäjyydestä sekä sen edistämisestä. Valtakunnallsieen päätöksentekoon tarvitaan Jyrkin kaltaista talousosaajaa ja jämptiä johtajaa, joka pysyy vaikeissakin asioissa valitulla linjalla. Pieni pilke silmäkulmassa ja sopiva annos huumoria takaa sen, että Jyrkin kanssa tulee hyvin toimeen ja yhteistyö sujuu".

Anssi Murtonen

KTM, konsultti

 

"Kun tulevaisuus näyttää sumuiselta, on eduskunnasta löydyttävä vankan elämänkokemuksen jalostamaa näkemystä.

 

Kokeneena yrittäjänä Jyrki ymmärtää työn merkityksen Suomen ja suomalaisten tulevaisuuden turvana. Isoisänä Jyrki ymmärtää että loputon velkaralli lasten piikkiin on väärin. Realistina Jyrki ymmärtää että muutoksia on tehtävä jotta pärjäämme jatkossa. Optimistina Jyrki ymmärtää että me suomalaiset voimme nämä vaikeudet voittaa.

 

Näillä eväillä on helppo tukea Jyrkin matkaa eduskuntaan!"

Kirsi Vuorenmaa

koulutuspäällikkö

 

"Meidän ensimmäinen yhteinen työprojekti oli jo 2000-luvun alussa, joten reilun 20-vuoden aikana olen oppinut tuntemaan Jyrkin oikein hyvin. Hän on älykäs, viisas, vakaa ja tarkkanäköinen mies, jonka supervoimana on kyky keskittyä voimalla ja vimmalla kaikkeen tekemiseen sekä saattaa aloittamansa työt huolellisesti loppuun.

Jyrki on nopea ajattelija ja hän kykenee pukemaan ajatuksensa ja oivalluksensa sanoiksi, jotka kuulijan on helppo ymmärtää. Kriittisen, analyyttisen ja pedantin persoonan rinnassa sykkii iso sydän ja Jyrkissä on mieletöntä lämpöä, huumorintajua ja herkkyyttä. Jyrkin puoleen on hyvä kääntyä mitä moninaisimmissa asioissa, sillä hän todella kuuntelee. Ja toimii."

Jyrki Rauhala

yrittäjä

 

"Jyrkin kokemus yhteisten asioiden hoitamisesta ja pitkä yrittäjyys antaa uskottavan pohjan hoitaa kansanedustajan vaativaa tehtävää. Hän ei käytä korukieltä, vaan tuo asiat selkeän päättäväisesti esille. 

Jyrki on toiminnan mies ei jälkien tekijä. Julkisessa taloudessa pätee samat lainalaisuudet kuin muissa talouksissa. Tästä esimerkkinä hänen lausumansa ” Kun kaikkeen ei ole varaa, asiat on laitettava tärkeysjärjestykseen.” 

Anne Niemi

yrittäjä

 

"Suomi tarvitsee nyt päätöksentekijöitä, jotka hahmottavat kokonaisuuksia. Päättäjiä, joilla on kykyä löytää
oikeat ratkaisut tehdä maallemme ja jälkipolvillemme tulevaisuus. Päättäjiä, jotka kykenevät tekemään myös päätöksiä, joista ei kansa heti hurraa vaan myönteinen kehitys seuraa myöhemmin.

 

Jyrki Mäkynen on tämän päivän rohkea päättäjä ja uudistaja, joka kykenee katsomaan kauas tulevaisuuteen. Hänen ei anna höttöisiä ja ympäripyöreitä lupauksia vaan hakee ratkaisuja, joilla asiat saadaan oikenemaan ja kansalaisten luottamus poliittiseen päätöksentekoon palautettua. Me yrittäjät olemme oppineet luottamaan Jyrkiin.
Luota sinäkin!"

Hannu Malmivaara

yrittäjä

 

"Leipää kansalle ja mieluusti suomalaista.

 

Sen varmistamiseksi Jyrki on selkeä valinta päättämään

suomalaisen yrittäjyyden puolesta nyt ja tulevaisuudessa."

Susanna Isotalo

tanssipedagogi, yrittäjä

 

"Pitkän yrittäjäkokemuksen lisäksi Jyrki kantaa huolta lasten ja nuorten hyvinvoinnista sekä tulevaisuuden mahdollisuuksista. Työssäni tanssipedagogina jaan päivittäin tämän saman huolen lasten ja nuorten mahdollisuuksista elinikäiseen oppimiseen.

 

Jyrkillä on ymmärrys laadukkaan koulutuksen ja sivistyksen merkityksestä hyvinvoinnin kannalta.”

Mikko Takala

 

"Tuloksellinen vaikuttaminen vaatii:

- Kokemuksen syventämää tietoa

- Vuorovaikutustaitoja

- Hyviä verkostoja

Jyrkillä on näitä kaikkia!"

 

Elina Kalliovalkama

terveystieteiden maisteri

 

"Jyrkillä on arvot kohdillaan. On turvallista äänestää häntä."

Olavi Kaataja

ekonomi

 

"Laitetaan talousasiat kuntoon yhteistyöllä , edistetään ruokamaakuntamme elinkeinoja ja  autetaan heikompiosaisia. Jyrki eduskuntaan!"

Reija Kaskimäki

yrittäjä

 

"Nyt on aika rakentaa, ei riidellä. Jyrkin olen oppinut tuntemaan maltillisena, vakaana ja rakentavana henkilönä, jolla on myös taloustaidot hallussa. Arvosta suuresti sitä kokemusta, mitä Jyrkillä on yrittäjyydestä niin omassa yrityksessään kuin myös yrittäjien edunvalvojana sekä paikallisesti että Suomen huipulla. Jyrki on turvallinen ja luotettava valinta eduskuntaan. "

Matti Kuvaja

sosiaalineuvos, yrittäjä

 

"Nyt ja tulevaisuudessa on Jyrkin aika. Talousosaajaa tarvitaan muuten ei hyvä seuraa.

 

Me pärjätään kun Jyrki on puikoissa!"

Marja Paavola

sijoitusneuvoja, yrittäjä

 

"Tänä päivänä tarvitaan hyviä vuorovaikutustaitoja ja sitä ominaisuutta arvosta Jyrkissä erityisesti.


Yhteistyöllä eteenpäin. Hänellä on erittäin laajaa kokemus yritysmaailmasta ja näkemystä tulevaisuuteen, jota tarvitaan. 
Jyrki on luotettava vastuunkantaja."

Jaana Metsänranta

 

"Minun on helppo yhtyä arvopohjaan , jota Jyrki Mäkynen edustaa. Hän on  mm nostanut esille nuorten jengiytymisen aiheuttamat ongelmat. Ennaltaehkäisevä rakentava puuttuminen ja perheiden tukeminen ovat tärkeässä roolissa.
 
Jyrkillä on myös tahto tehdä työtä epäreilujen rakenteiden korjaamiseksi. Heikoimmista halutaan huolehtia, mutta vastikkeetonta rahanjakoa ei pidä suosia.
 
Jyrkillä on laaja-alaista asiantuntemusta yhteiskuntamme monilla eri alueilla. Mielestäni Jyrki on vakuuttava vaikuttaja eduskuntaan."

Susanna Kairivaara-Mäkelä

yrittäjä, eläkkeellä

Laura Mäkelä

merkonomi, kiinteistönhoitaja

Mari-Leena Talvitie

kansanedustaja, DI, Oulu

"Meistä Susanna on tuntenut Jyrkin Yrittäjien järjestötoiminnan kautta yli 20 vuoden takaa. Arvostamme, että Jyrkillä on laaja kokemus niin yrittäjyydestä ja elinkeinoelämästä kuin myös kuntapolitiikasta. Tätä vaikuttamistyön osaamista tarvitaan eduskunnassa ensi kaudella.Hän visioi,tekee ja toimii. Jyrki tuntee lakeuksien vahvuudet ja on valmis tekemään töitä Suomen ja pohjalaisten puolesta, jotta me kaikki pärjäämme."

Viljami Riuttala

kauppatieteiden opiskelija

 

"Jyrki on helposti lähestyttävä persoona ja näin nuorena henkilönä oli ilo huomata, kuinka Jyrki ajaa vastuullista talous- ja ympäristö-

politiikkaa. Hänen ajatuksistaan huomasi, kuinka taloudellinen menestys ja ympäristönsuojelu eivät ole toistensa poissulkevia asioita. Päinvastoin, kestävä talous on kestävän ympäristön perusta ja Suomesta löytyvällä osaamisella voisimme viedä ympäristöystävällisiä innovaatioita ja teknologiaa maailmalle, joka edistäisi näitä molempia arvoja."


"Hän ajattelee asioista pitkällä tähtäimellä, mikä ottaa huomioon myös meidät nuoret. Eduskuntaan tarvitaan Jyrkin kaltaisia ihmisiä, jotka eivät tee päätöksiä meidän nuorten kustannuksella."

 

Heikki Panu

yrittäjä, 41v evp.

 

"Jyrkillä on arvot ja asenne kohdillaan, sekä keskustelun ja kuuntelun taito. Nämä yhdistettynä valtavaan talouden osaamiseen ja näkemykseen ovat kaikki sellaisia ansioita, mitä tulevaisuuden päättäjiltä vaaditaan. Ps. Helppo valinta."

 

Julio Vallejo Medina

arkkitehti, SAFA

 

"Jyrkin toiminnassa näkyvät vahvasti suomalaiset perusarvot."

 

Satu Aukeala

Irja Koski

Akseli Mäkynen

Tommi Ranta-aho

Mika Soivio

Veikko Koivisto

Mervi Jääskeläinen

Raimo Hautala

Viivi Lehtonen

Markus Koivisto

Joni Lehtonurmi

Marke Saastamoinen

Anneli Manninen

Mika Rantanen

Anssi Murtonen

Markus Paukkunen

Jari Poikela

Anu Luukko

Eero Jääskeläinen

Jyrki Foudila

Eeva-Liisa Poikela

Mari-Leena Talvitie

Elina Kalliovalkama

Esa Alajoki

Päivi Fairchild

Raimo Sarajärvi

Marja Paavola

Esko Puputti

Hannu Pennala

Oili Pollari-Tikkanen

Mikko Takala

Raimo Viljanmaa

Olavi Kaataja

Sampo Siik

Vesa Puutonen

Eija Kuukka

Kari Puhtimäki

Heidi Paukkunen

Heikki Kangas

Ilkka Latomäki

Jaana Metsänranta

Pirjo Syrjälä

Jami Mäki-Valkama

Päivi Katajamäki

Janne Jousmäki

Pia Hirvonen

Jari Kortesmäki

Paul Fairchild

Jarkko Panu

Anne Niemi

Reija Kaskimäki

Martti Hemminki

Julio Vallejo Medina

Viljami Riuttala

Jyrki Jääskeläinen

Hannu Uusihauta

Jarkko Lehto

Kai Palmunen

Jenni Koski

Tanja Mäkynen

Kari Kalliovalkama

Vesa Latvala

Keijo Tauriainen

Matti Kuvaja

Kirsi Vuorenmaa

Juuso Lehto

Erkki Syväoja

Kalle-Pekka Saastamoinen

Sanna-Liisi Kaski

Kari Andsten

Sari Nisula

Pekka Löppönen

Kristiina Kinnunen

Laura Lähdesmäki

Tuula Marttala

Laura Mäkelä

Jyrki Rauhala

Leena Puuttaa-Sollo

Jari Jaskari

Lotta-Maria Mäkynen

Maija Soini

Ilona Mäkynen

Martti Mannersuo

Niina Koskipalo

Antti Nisula

Tiina Petäjä

Seija Puputti

Reijo Syrjä

Timo Tuomikoski

Pekka Ahtola

Esko Haukkala

Katja Rajala

Hannu Malmivaara

Pekka Latvatalo

Antero Auranen

Pekka Petäjä

Heikki Panu

Maija Tuomikoski

Petri Haavisto

Ritva Haukkala

Päivi Nikkarikoski

Raija Panu

Susanna Isotalo

Anne Alanko

Susanna Kairivaara-Mäkelä

Tuula Koskimies

Veli-Matti Arponen

Lähde mukaan kampanjaan!

 

Tarvitsen apuasi, jotta voin olla mukana turvaamassa Suomen tulevaisuutta. Miten vain voitkin auttaa, olet tervetullut mukaan luomaan toivoa tulevaan!

Liity mukaan ›

Lähde mukaan Jyrki Mäkysen vaalikampanjaan

 

Kerro se meille ›

 

Voit anonyymisti ilmaista meille huolesi ja me lupaamme tehdä asialle jotain.

Tilaa Jyrkin kampanjakirje

Kuukausittaisesta kampanjakirjeestä kuulet tulevat tapahtumat & kampanjan ajankohtaiset kuulumiset.

Tilaa tästä ›