Tukijat

Kokoomuksen eduskuntavaaliehdokas 2023

Eduskuntavaaliehdokas 2023

Kokoomus, Eduskuntavaalit 2023

 
Raimo Sarajärvi

Yrittäjä

 

"Jyrki tuntee ja ymmärtää yrittäjyyden ja yksityisen sektorin työpaikkojen merkityksellisyyden alueen kehitykselle ja hyvinvoinnille."

 

Veikko Koivisto

Yrittäjä

 

"Yrittäjillä on yleensä arkijärkeä ja talousosaamista. Niitä molempia tarvitaan tämän maan ohjaksissa ja varsinkin tulevaisuudessa. Jyrkin hyvin tuntien jo pitkän ajan, hänellä on niitä molempia. Eduskunnassa tarvitaan Jyrkiä ja Kokoomusta.

 

Katja Rajala

Yrittäjä & Suomen Yrittäjänaisten pj.

 

"Jyrki on kokenyut yrittäjä ja yhteiskuntavaikuttaja. Hän on kantanut jo vuosia vastuuta yhteisistä asioista eri tehtävissä ja ymmärtää talouden lainalaisuudet. Olen oppinut tuntemaan hänet ihmisenä, joka hoitaa asiat tavoitteellisesti ja sitoutuen siihen mihin ryhtyy."

 
Päivi Nikkarikoski

KM, luokanopettaja evp

 

"Jyrkillä on selkeä näkemys ja ymmärrys opetuksen ja koulutuksen tärkeydestä hyvinvointiyhteiskunnan turvaajana nyt ja tulevaisuudessa.
Jyrki on vastuunkantaja. Jyrkin laajat valtakunnalliset yhteistyöverkostot luovat
hyvän perustan tehdä työtä myös alueemme hyväksi."

 

Jarkko Panu

Yrittäjä

 

"Eduskuntavaalit lähestyvät ja talousosaamiselle on tarvetta Arkadianmäellä. Siksi Jyrki on minulle selkeä valinta."

 

Keijo Tauriainen

Hallintojohtaja & Yrittäjä

 

"Jyrki on vakaa kuin peruskallio. Puhe on aina punnittua. Jyrki osaa myös kuunnella ja se on sellainen taito, jota erityisesti arvostan hänessä. Suomi tarvitsee nyt kokenutta osaajaa laittamaan Suomen takaisin raiteelleen."

Niina Koskipalo

kaupunkikeskustan kehittäjä

 

"Jyrki on suoraselkäinen ja luotettava tekijä, jonka talousosaamiselle on todellinen tarve. Pitkän linjan yrittäjänä ymmärtää yritysten merkityksen suomalaisen hyvinvointiyhteiskunnan mahdollistajana. Kovan luokan talousosaajan lisäksi Jyrki on myös äärimmäisen empaattinen ihminen, joka arvostaa jokaisen ihmisen näkemyksiä".

Tanja Mäkynen

 

 

"Jyrkin rinnalla 32 vuotta kulkeneena voin todeta Jyrkin olevan sitkein ja määrätietoisin ihminen, jonka tunnen. Minulle Jyrki on vahva rinnalla kulkija, empaattinen ja lämmin kumppani. Perhe ja lapset, ovat meille molemmille elämän perusta ja voimavara. Vastuullisuus ja ahkeruus ovat niitä ominaisuuksia, joita haluamme jälkipolville siirtää."

Jyrki Jääskeläinen

yrittäjä

 

"Yli 30:n vuoden ystävyys. Jyrki pitää sen, minkä lupaa ja ottaa aina huomioon muut ihmiset. Omaa vahvan tietämyksen taloudesta ja tuntee erityisen hyvin yrittäjäkentän."

Sari Nisula

yrittäjä

 

"Tuen Jyrkin valintaa, koska järkevälle talousosaamiselle on nyt
tarvetta".

Heikki Kangas

ekonomi

 

"Jyrki pystyy monipuolisen ja pitkäaikaisen kokemuksensa kautta tuomaan uskottavuutta julkisen talouden hoitoon. Hänen tyylinsä on rakentaa - ei hajottaa.  Tämä mahdollistaa tavoitteissa onnistumisen."

Anu Luukko

yrittäjä

 

"Tässä maailmantilanteessa on tärkeää huolehtia yrittäjyyden edellytyksistä. Jyrkillä on pitkä kokemus ja näkemys yrittäjyydestä sekä sen edistämisestä. Valtakunnallsieen päätöksentekoon tarvitaan Jyrkin kaltaista talousosaajaa ja jämptiä johtajaa, joka pysyy vaikeissakin asioissa valitulla linjalla. Pieni pilke silmäkulmassa ja sopiva annos huumoria takaa sen, että Jyrkin kanssa tulee hyvin toimeen ja yhteistyö sujuu".

 

Lähde mukaan kampanjaan!

 

Tarvitsen apuasi, jotta voin olla mukana turvaamassa Suomen tulevaisuutta. Miten vain voitkin auttaa, olet tervetullut mukaan luomaan toivoa tulevaan!

Liity mukaan ›

Lähde mukaan Jyrki Mäkysen vaalikampanjaan

 

Kerro se meille ›

 

Voit anonyymisti ilmaista meille huolesi ja me lupaamme tehdä asialle jotain.

Tilaa Jyrkin kampanjakirje

Kuukausittaisesta kampanjakirjeestä kuulet tulevat tapahtumat & kampanjan ajankohtaiset kuulumiset.

Tilaa tästä ›